Montage

MONTAGE

Wanneer u een apparaat aanschaft bij Kuppersbusch-exclusief.nl kunt u gebruik maken van de voordelige montageservice van Inbouwteam.nl. Voorwaarden montage apparaten door Inbouwteam.nl

Uitgesloten apparatuur
Inbouwteam.nl monteert alle apparaten, met uitzondering van fornuizen vanaf 70cm, Amerikaanse koelkasten en eiland-afzuigkappen (andere afzuigkappen in overleg).

Dekkingsgebied
Wij monteren uitsluitend in Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Eventuele uitzonderingen kunnen alleen in overleg met Inbouwteam.nl worden afgesproken.

Vervanging apparatuur
Standaard bestaat de montageservice van Inbouwteam.nl uit het vervangen van apparaten, dus zonder aanpassingen van kasten of wat dan ook. Aanpassingen zijn, tegen meerprijs, mogelijk na overleg met Inbouwteam.nl.

Afwijkende tijden
Montage in de avond of op zaterdag is alleen mogelijk in overleg met Inbouwteam.nl.

Kosten
Montagekosten zijn € 99,- voor het eerste apparaat en € 60,- voor elk extra apparaat waarvoor montageservice afgenomen wordt.

Boven begane grond
Het is tegen een meerprijs van € 15,- ook mogelijk de montage boven de begane grond plaats te laten vinden, mits de apparatuur in de verpakking door de deur en over de trap omhoog kan. Hier geldt wederom een uit uitzondering voor fornuizen vanaf 70cm en Amerikaanse koelkasten.

Kosten aansluitmateriaal
De eventueel aanvullende kosten van het aansluitmateriaal die worden gemaakt worden, in overleg met Inbouwteam.nl, apart in rekening gebracht.

Oude apparaat en verpakkingsmateriaal retour
Het oude apparaat en verpakkingsafval van het nieuwe apparaat zal altijd door Inbouwteam.nl worden meegenomen.

Planning
Montage wordt in normale omstandigheden, in overleg met de klant, ingepland binnen 5 werkdagen na bestelling.

Betaling
Betalingen kunnen vooraf worden gedaan per bankoverboeking. Ook kan rechtstreeks aan de monteur worden betaald. Bij voorkeur wordt de betaling voldaan via het mobiele pinapparaat van de monteur, maar indien gewenst accepteren wij ook contant geld.

Afmelding
Wanneer de montage om wat voor reden dan ook niet plaats kan vinden moet dat 24 uur voor aanvang van de afspraak gemeld worden. Indien niet aan deze voorwaarde wordt voldaan zal er een bedrag van € 50,- in rekening worden gebracht bij de klant.

Vragen?
U kunt contact opnemen met Inbouwteam.nl via info@keukenapparatuur-exclusief.nl of het telefoonnummer 0315-700210.