Fisher&Paykel

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fisher & Paykel staat bekend om zijn producten met zeer innovatieve vormgeving en hoogtechnologische uitrusting.

Er betsaan op dit moment meer dan 400 internationale patenten die de unieke aspecten van de Fisher & Paykel toestellen vastleggen. 

Keukenapparatuur-exclusief heeft Fisher&Paykel na grondig onderzoek opgenomen in haa assortiment. Speciaal voor U hebben wij een selectie van grote (BIG Size) koelkasten van Fisher&Paykel voor U gemaakt.

Hoogwaardige, oplossingsgerichte topproducten. 

De Big Size Combi-koelkasten zijn van heel hoogstaande afwerkingsgraad. Er is ruimte keuze uit 6 vrijstaande koelkasten en 2 volledig integreerbare modellen.

Dankzij de unieke ActiveSmart™-technologie waarbij het Humidity Control System, de koelventilatie en de vaste tempertauur voor 100% onder controle is wordt een perfect microklimaat gecreëerd voor groenten en fruit en alle andere voedingsproducten. 

Lade koelers:

De ladetoestellen (koelkasten in lade vorm) kunnen op hoogte geplaatst worden zodat personen met rugklachten zich niet voorover hoeven te buigen. Ook rolstoelgebruikers kunnen de uitrolbare vaatwas heel eenvoudig bedienen zonder door een openvallende deur gehinderd te worden.

Inbouwkookappraten van Fisher&Paykel:

NIEUW : inbouwkookapparaten van Fisher & Paykel. Zie link hieronder.