Koel- en vriesapparatuur, wijnkoelers Küppersbusch

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste plek voor uw levensmiddelen.

Met de koel- en vrieskasten van Küppersbusch worden uw levensmiddelen overzichtelijk en uiterst energiebesparend op de juiste temperatuur gehouden. Verschillende temperatuurzones garanderen dat alles bij de meest gunstige temperatuur en klimaatcondities bewaard worden.

High-Q cooling Küppersbusch koelapparatuur garandeert optimale opslag van uw hoogwaardige voedingsmiddelen.
Vol met slimme koelfuncties en gemakkelijk in gebruik, dit alles met behoud van een bijzonder laag energieverbruik.

 

De vrijstaande koel- en vrieskasten.

Optisch overtuigend, niet allen in design, maar ook qua functie en techniek en met de allernieuwste snufjes uitgerust.
Met de vrijstaande koel- en vrieskasten van Küppersbusch kunt u genieten van het Amerikaanse comfort van een degelijke RVS koel/vriescombinatie.
Voor iedereen die waarde hecht aan smaak, is dit de ultieme combinatie van esthetiek en het hoogste gourmet-genot. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal zijn deze apparaten niet alleen een blikvanger in uw keuken, maar bieden ook overtuigend veel ruimte voor alles wat vers moet blijven, dus gewoon Küppersbusch. Uistekend design, zeer efficiënt en ook nog fluisterstil. U haalt hiermee een stukje Hollywood in huis.Voor de Loft- generatie, voor gepassioneerde gastheren, voor showrooms of vakantiebungalows, deze koelapparaten bieden meer dan genoeg ruimte voor al uw producten. Altijd gekoelde dranken- met de Küppersbusch koelapparatuur in Amerikaanse stijl is dit geen probleem meer. Twee van onze bekroonde modellen beschikken over een modern ‘fresh center’ voor het maken van ijsblokjes, crushed ice (ijskruimels) en ijskoud water.

Alles wordt perfect gekoeld:
- Normaal koelen bij temperaturen tussen + 4°C en + 8°C.

- Optimaal kwaliteitsbehoud dankzij de 0°C-verskoelzone. Bij een luchtvochtigheid van 95% blijven levensmiddelen langer vers en behouden hun kleur (tot 3x zo lang vers).
- Vriesruimte met temperaturen van -18°C en lager met de No-Frost-technologie.

Veel ruimte, zuinig in gebruik

- Krachtige compressoren en een zeer effectieve vacuümisolatie verminderenhet stroomverbruik tot 45% in vergelijking met traditionele koelapparaten.

- Ingeschaald in de energie-efficiëntieklasse A en daardoor aanzienlijk zuiniger dan zijn Amerikaanse collega’s.

- Zeer trillingsarm en daardoor zeer stil.

De staande koel-/vrieskasten van Küppersbusch zorgen voor hoogwaardige versheid in uw keuken, bijvoorbeeld met de KE 9600-0-2 T.