Vaatwassers Küppersbusch

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Küppersbusch Vaatwassers: Glazend 

Küppersbusch afwasmachines hebben voor elke verontreiniging het juiste programma. De uitrusting van de afwasmachines
zijn moduleerbaar in functie van hoeveelheid en volume. De geïntegreerde afwasmachines kunnen harmonieus aan de rest
van de keuken worden aangepast. De dubbele sproeiarmen zorgen ervoor dat het water overal in de hele afwasruimte gelijkmatig
wordt verdeeld. Omdat het water circuit daardoor voortdurend in beweging is, kan zo ook geen vervelende sproeiaanslag op het
servies ontstaan. De wisselspoeltechniek werkt bijzonder effectief door dat afwisselend de boven- en onderkorf wordt afgewassen,
kan het afwasmiddel etensresten in het servies in alle rust inweken.

Om ook gevoelig serviesgoed in de onderste korf tegen oververhitting en vervorming te beschermen, maakt bij een aantal
Küppersbusch apparaten een onder het interieur aangebrachte doorstroomverwarmer het water warm. En de warmtewisselaar
gebruikt de afgevoerde warmte van een spoelbeurt om daarmee het leidingwater voor de volgende spoelbeurt tot 50°C op te
warmen.

High-Q cleaning Küppersbusch vaatwasmachines overtuigen u met glanzende resultaten en dat tegelijkertijd bijzonder zacht.
Dankzij intelligente en energie efficiënte reinigingsfuncties.

Met Küppersbusch-vaatwassers is zelfs de grootste hoeveelheid vaat geen enkel probleem. Hiervoor zorgen de bijzonder flexibele opties voor de korven.
Bij sommige modellen kunt u bijvoorbeeld de hoogte van de bovenste korf eenvoudig aanpassen, zodat u de vaatwasser op uw manier kunt beladen.
Schalen of pannen zullen weer glimmen als u de bovenste korf en de sproeiarm verwijdert, en deze vervangt door de sproeier voor grote voorwerpen.
U heeft genoeg ruimte voor potten en pannen als u de afzonderlijke bordenrekken in de korven omlaag klapt. En lange messen plaatst u veilig in het messenrek.

 

Opgeruimd, praktisch, flexibel.
De vaatwasser korven voor optimaal ruimtegebruik.

Met Küppersbusch-vaatwassers is zelfs de grootste hoeveelheid vaat geen enkel probleem. Hiervoor zorgen de bijzonder flexibele opties voor de korven. Bij sommige modellen kunt u bijvoorbeeld de hoogte van de bovenste korf eenvoudig aanpassen, zodat u de vaatwasser op uw manier kunt beladen. Schalen of pannen zullen weer glimmen als u de bovenste korf en de sproeiarm verwijdert, en deze vervangt door de sproeier voor grote voorwerpen. U heeft genoeg ruimte voor potten en pannen als u de afzonderlijke bordenrekken in de korven omlaag klapt. En lange messen plaatst u veilig in het messenrek.