Inbouw Ovens Küppersbusch

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 61

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 61

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Küppersbusch Inbouw Ovens

Küppersbusch laat u niet alleen de keuze waar het om het design van uw inbouwapparatuur gaat, ook als het om de uitrustingsniveaus gaat, kunt u uw individuele ensen verwezenlijken. Geheel naar eigen keuze.

Profession+

Een veelvoud van vernieuwingen en product eigenschappen uit de professionele keuken kenmerken deze inbouw apparaten. Zonder compromissen en uitermate unctioneel voldoen ze aan de hoogste eisen. Een uitstekend voorbeeld hiervan is het Meisterstück Profession+.

Premium+

Geraffineerde technische details en uitstekende eigenschappen ondersteunen en verrijken perfect uw werkzaamheden in de keuken. Deze apparatuur voldoet itstekend wanneer u hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit, de perfecte keuze voor een keuken van niveau.

Comfort+

De inbouwapparatuur Comfort+ heeft een hoge mate van comfort en is voorzien van praktische functies. Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit zorgen ervoor dat u
uw passie voor koken helemaal kunt uitleven. De apparatuur voldoet aan uw hoge eisen.Ongeacht wat u kiest, u zult versteld staan. 

Bij de elektrische inbouwovens van Küppersbusch worden innovatie, functionaliteit, professionaliteit en bekroond design gecombineerd met uiterst geavanceerde keukentechniek.Küppersbusch biedt 60 of 90 cm brede inbouwovens* in uiteenlopend design, die er dankzij het multitherm plus®-heteluchtsysteem, de geavanceerde elektronica, de verzinkbare draaiknoppen, de sensortoetsen, de vleesthermometer, het uitschuifsysteem en het backmobil®-systeem voor zorgen dat zelfs de meest ingewikkelde recepten in een handomdraai klaar zijn.

Door de perfecte isolatie, de totale vermijding van warmtebruggen, de 3-lagig geïsoleerde glazen ovendeur en de uitschakelbare halogeenverlichting van de oven zijn
inbouwovens van Küppersbusch een goed voorbeeld van effectieve energiebesparing. En dankzij het gepatenteerde ökotherm®-oven katalysatie systeem blijft tijdens het bakken en braden alles schoon: in de oven én in uw keuken.

INTUÏTIEF EN FUNCTIONEEL

Uiteraard hebben wij ook een “User Manual”. Maar die zult u nauwelijks nodig hebben. De nieuwe menustructuur met intuïtieve bediening spreekt voor zich.

De drie Küppersbusch series zijn uitgerust met TFT-kleurendisplays. Profession+ (FullTouch bediening) overtuigt met een displaygrootte van 5”, Premium+ (SensorTouch bediening) en Comfort+ (draaiknopbediening) bieden met 3,9” alles, wat u voor een gemakkelijken snelle bediening nodig hebt.

De displays met hoge resolutie bieden vanuit elke kijkhoek perfecte leesbaarheid – geheel onafhankelijk van de inbouwsituatie.

Onze experts hebben een bijzonder overzichtelijke menustructuur ontwikkeld met intuïtieve bediening op basis van bekende symbolen en directe keuzemogelijkheden – zoals u van uw smartphone bent gewend.

Zodat u zich volledig op het koken kunt concentreren

PROGRAMMA’S VOOR PERFECTE RESULTATEN

De nieuwe functionaliteit van de Küppersbusch bakovens richt zich op de individuele behoeften van de gebruiker. En garandeert tegelijkertijd de beste resultaten.

Mensen die voor “klassiek” willen gaan, kunnen uit talrijke bakfuncties kiezen en de temperatuur en tijd zelf bepalen. Anderen kiezen eenvoudigweg een speciale functie (zie pagina 66) of één van de vele automatische programma’s. De oven bepaalt dan zelf de tijd en de temperatuur. 14

Automatisch programma: ons voorbeeld links demonstreert hoe gemakkelijk het gaat.

• U selecteert automatische programma’s.

• Kies tussen deegwaren, vis, vlees, groente en dessert.

• Voer vervolgens het gewicht en de gewenste bereidingsstap in.

• De oven bepaalt de juiste functie en de tijd en garandeert u een perfect resultaat.

LAAT U INSPIREREN

De apparatuur van de Profession+ serie is voorzien van 20 recepten. En met de K-Connect App hebt u toegang tot tal van andere culinaire inspiraties.

• U selecteert de receptcategorieën: Voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht of dessert en gebak. Door te vegen (naar rechts of naar links) scrollt u door de recepten en selecteert u het passende recept.

• Vervolgens wordt het aantal personen vastgelegd.

• Met één druk bent u bij de bereiding en de ingrediëntenlijst.

• De ideale, opgeslagen instelling (ovenfunctie, bereidingstijd en temperatuur) dient alleen nog met een druk op de “Startknop” te worden bevestigd.

K-Connect: een wereld vol inspiratie: Ongeacht waar u bent, met behulp van de K-Connect App kunt u uw apparaat overal bedienen.

De App is echter nog veel meer dan alleen een afstandsbediening.

Inspiratie voor maximaal genieten: De App biedt een grote keuze aan lekkere recepten, die u eenvoudig naar uw oven kunt sturen – de ideale programma-instellingen worden gelijk meegestuurd. Zo wordt het eenvoudig om een perfect resultaat te bereiken. Met de eenvoudige, overzichtelijke en intuïtieve bediening slaat u uw individuele favoriete functies en recepten op en zo creëert u uw geheel eigen “kookboek”.

Mocht het toch nog nodig zijn: Via K-Connect kunt u ook razendsnel de gebruiksinstructies raadplegen. Wie nog geen Küppersbusch apparaat met WiFi-verbinding bezit, kan de demoversie van de gratis App in het najaar van 2017 uitproberen en de functionaliteit leren kennen.

Het individuele kookboek in uw oven:

Of u nu een recept zelf hebt gecreerd of uit de K-Connect App hebt gehaald – u kunt ze allemaal onder uw favorieten opslaan.

Lievelingsfuncties opgeslagen in uw favorietenmap, -programma’s en -recepten kunnen zo steeds weer snel bereid worden.

Daarnaast kunnen per Küppersbusch oven tot 6 favorietenmappen worden aangemaakt – dat noemen wij familievriendelijk!

MULTILEVEL: EEN COMPLEET GERECHT IN DE OVEN BEREIDEN

Een gerecht met alle bijgerechten tegelijkertijd in de oven bereiden?

Geen probleem met de “Multilevel-Timer” functie.

• Met behulp van de automatische programma’s selecteert u bijvoorbeeld vis en voert u het gewicht en de gewenste gaarheid in.

• Nadat alle instellingen zijn ingevoerd, voegt u in de 2de stap aardappelen toe. Ook hier dient u de instellingen in te voeren.

• In de 3de stap worden alle instellingen voor de groente vastgelegd.

• Nu drukt u eenvoudigweg op ‘START’ om te bevestigen.

• De instructie voor de positionering van de ingrediënten in de oven verschijnt.

• met ‘OK’ start u de bakprocedure.

• De oven toont u het gaarproces tijdens de procedure. Nu kunt u zich in alle rust met het dessert bezighouden.

PRECIES GOED GEGAARD

Zo lukt niet alleen rosbief perfect: Wanneer u precies wilt weten of uw braadstuk binnenin ook de gewenste gaarheid heeft, gebruikt u de braadthermometer.

Vooral bij grote braadstukken is het niet altijd makkelijk om de gaarheid van buiten te beoordelen. Topkoks en ambitieuze hobbykoks gebruiken daarom een braadthermometer.

Deze geeft namelijk betrouwbare informatie over de kerntemperatuur en daarmee over de gaarheid van het braadstuk. Zo wordt deze bijna vanzelf precies rood, medium of doorbakken gegaard. Rosbief wordt bijvoorbeeld bij een kerntemperatuur van 54-56 graden medium gebraden.

UNIEK EN ALLEEN BIJ KÜPPERSBUSCH: DE OVENKATALYSATOR

De unieke ökotherm®-ovenkatalysator reinigt al tijdens het gaarproces! Bak- en braadgeuren in de keuken behoren tot het verleden.

Het centrale element is de ventilator: Deze zorgt voor een optimale luchtcirculatie en warmteverdeling in de oven en garandeert perfect garen op meerdere niveaus – zonder dat de smaak of de geur van een product op een ander product wordt overgedragen.

Een schone zaak! De door vet- en geurdeeltjes vervuilde lucht wordt door een ventilator aangezogen en door de katalysator geleid (1). De ventilator voert de lucht langs het verwarmingselement direct in de katalysator (2). Daarbij worden alle restdeeltjes in water en koolzuur omgezet. De op deze wijze gezuiverde lucht wordt in de oven teruggeleid (3). Hierdoor ontstaan geen afzettingen aan de zijkanten in de oven en omslachtig reinigen van de oven behoort tot het verleden. Energiebesparend! Door de beschreven procedure komt energie vrij die in de oven wordt teruggeleid en daar wordt gebruikt om te bakken en te braden. Dat bespaart energie!

Lekker! De etenswaren blijven bijzonder sappig en de natuurlijke aroma’s blijven behouden.

Frisse lucht! De lucht in de keuken is duidelijk frisser en minder vet.

GENIETEN VAN UW ETEN – WIJ ZORGEN VOOR DE SCHOONMAAK

Küppersbusch bakovens zijn voorzien van reinigingssystemen waardoor u naderhand veel minder werk hebt. En een emaille binnenkant die met één veeg schoon is.

Door de pyrolysetechnologie behoort uitgebreide reiniging van de oven definitief tot het verleden.

Geniet in alle rust van uw eten. De oven maakt zichzelf schoon aan de binnenkant. Het zelfreinigingssysteem verhit de oven naar 500 °C, vet- en etensresten worden zo tot fijne as verkoold. Bij Küppersbusch kunt u kiezen tussen 3 verschillende pyrolyseprogramma’s – afhankelijk van de vervuilingsgraad. Hierna neemt u de binnenkant alleen nog met een vochtige doek af en het apparaat blinkt weer als nieuw!

Voor bijzonder milieubewuste mensen: Dit is een optimale reiniging met een laag energieverbruik en zonder chemische reinigingsmiddelen te gebruiken. Eenvoudigweg een glas water in de oven zetten en de ökoClean functie (afhankelijk van het model) begint.

Met het nieuwe reinigingsprogramma van Küppersbusch in combinatie met de ökoEmail+ binnenkant in combinatie met waterstoom, kunnen vet en vuilresten die aan de ovenwanden achtergebleven zijn, moeiteloos worden verwijderd.

ökoEmail+: de bijzonder gladde emaille coating van Küppersbusch.

Indien u een aantal keer moet spuiten om de binnenwanden te reinigen, dan kan dit door de gladde emaille coating kinderlijk eenvoudig worden afgenomen.

Wilt u vlees of vis gratineren of van buiten aanbruinen, zonder de binnenkant te beïnvloeden? Gebruik daarvoor onze uitklapbare grootvlakgrill. Bijzonder geschikt voor platte stukken zoals biefstuk, ribbetjes, vis, geroosterd brood. En om het reinigen van de bovenkant van de oven na het grillen te vergemakkelijken, kan het rooster eenvoudig worden neergeklapt.