Inbouw Oven 60 cm Profession Kuppersbusch

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glasheldere voordelen: de volledig glazen ovendeur.


De inbouwovens van Küppersbusch met de volledig glazen deur zien er niet alleen schitterend uit, maar dankzij het gladde oppervlak is de deur ook in een andomdraai weer blinkend schoon. Het gesloten deursysteem met 3-lagige beglazing is hermetisch afgesloten en sluit perfect aan op het RVS frame dat zich rond de beglazing bevindt. Storende schroeven behoren voorgoed tot het verleden. Daardoor kunnen er geen vuildeeltjes tussen de verschillende glaslagen terechtkomen, zodat de deur onderhoudsvrij is. Een glashelder voordeel is ook de perfecte isolatie dankzij de warmte reflecterende beglazing aan de binnenkant. Dat betekent dat de voorkant van de oven zelfs bij hoge oventemperaturen niet te warm wordt.

De bediening kunt u via één druk met uw vinger regelen.

Door op de toetsen te drukken kunnen alle functies van de programmeerbare elektronische schakelklok kinderlijk eenvoudig worden ingesteld. Stipt nauwkeurig: het digitale temperatuurdisplay. Om precies te weten hoe warm het in de oven is, hoeft u alleen even de toets aan te raken, waarna de oventemperatuur wordt aangegeven.

Tijdsweergave: tot op de seconde nauwkeurig

Om alles goed in de gaten te houden, wordt op het bedieningspaneel de actuele tijd weergegeven.Onvergetelijk: instelbare elektronische schakelklok
De elektronische schakelklok zorgt ervoor dat alles op het gewenste tijdstip klaar is. Door middel van een akoestisch signaal wordt aangegeven dat de ingestelde tijd is verstreken, en dat de oven automatisch wordt uitgeschakeld.


Altijd op tijd: de kookwekker


De kookwekker kan onafhankelijk van de oven worden gebruikt, bijvoorbeeld voor de aardappelen die staan te koken. Dit met hetzelfde handige akoestisch signaal.